Tested and Approved


Børnene er det bedste i vores liv – og de er vores ansvar. Både som forældre og som børnetøjsproducent.


Vi tager ansvar. punktum!


Børnene kan ikke selv, forbrugerne har svært ved det, ja, selv vi som producenter skal holde tungen lige i munden, når det gælder regler for produktion af børnetøj.


Derfor bruger vi mange ressourcer på at være ajour med udviklingen, ligesom vi også har allieret os med uvildige testbureauer og instanser. Vi er personligt ude hos vores leverandører for at indgå CSR-aftaler og sikre os, at de lever op til vores høje krav og følger vores supplier manual. Alt sammen for at være sikker på, at vores produkter lever op til forbrugernes forventninger om rigtig god kvalitet, ingen farlige stoffer og høj sikkerhed. Det handler kort og godt om, at vi tager ansvar. Som forældre og som børnetøjsproducent.


Vi er personligt ude hos vores leverandører for at sikre os, at de lever op til vores høje krav.


Samtidig deltager vi i erfa- og netværksgrupper, hvor vi udveksler ideer og erfaringer, ligesom vi henter inspiration og ny viden blandt kolleger, fagfolk, trend­forskere, bruger- og fokusgrupper.
OM Me Too

ME TOO er en verden fuld af farver. Sjove ideer, kreative prints og unikke designs skaber et originalt og identificerbart univers til børn i alderen 0-14 år. Vi ser på livet på en farverig og legende måde, hvor styrken er vores evne til at tilpasse de nyeste modetrends i vores egne unikke styles.

ME TOO er kvalitetstøj med fokus på design og en fornemmelse for, hvad der funktionelt er vigtigt for børn. Vi er modeskabere af hjerte, og vi bestræber os på at skabe søde og seje designs.

Sødt, cool og farverigt – dét er ME TOO.

TOP KATEGORIER

Baby
Mini
Kids

Metoo.dk   |    +45 97 41 04 15    |    shop@metoo.dk